Абонирай се
Екип

Екипът на IT DESIGN adv. се състои от доказали се професионалисти, които притежават нюх към новото и се стремят постоянно да търсят извори на вдъхновение.

Дизайнерите и търговският екип работят заедно като една добре смазана машина и по този начин правят така че работата да върви леко и без особени затруднения постигат целите, които са си поставили.

 

Дизайнерите в IT DESIGN adv. притежават опит и познания в областта на дизайна и умеят да работят отлично с всички графични инструменти. Всеки един от тях притежава собствен стил на работа, което е гаранция, че проектите, изготвени от тях са уникални сами по себе си.

 

Търговският екип в IT DESIGN adv. се стреми да предложи на клиентите най-оптималното решение за реклама, както ценово, така и качествено. Офертите, изготвяни от нашите специалисти, се  базират на прецизни анализи, направени във връзка нуждите на клиента, както и ценовото им адаптиране към финансовите възможности на съответната фирма.

 

За нас хората са най-важни! Под хора визираме нашите клиенти, техните потребители, екипът от специалисти, с които работим, партньорите... Вярваме, че хората са първопричината за всяко едно нещо и заради това, се стремим да откликнем на техните нужди. Стремим се да покажем на крайните потребители красотата и полезността на бизнеса на нашите клиенти. Именно заради вярата ни в хората, заради визията, която имаме за живота, света и бизнеса вървим напред и се развиваме. Смятаме, че сме избрали правилната перспектива и я следваме неотлъчно. Ние работим за хората!

  Обратно